Ара Маликян 17.05.2021

Концертите на Ара Маликян се отлагат за май
Испанският цигулар ще изнесе 7 вместо 3 концерта заради противоепидемичните мерки


Уважаема публика,

Публикуваме разпределението на продадените билети за концертите на Ара Маликян.

Умоляваме ви всеки да провери своите места и да дойде в определеното тук време. В противен случай билетите няма как да бъдат подменени!

Промените се налагат във връзка със спазването на противоепидемичните мерки и необходимостта Ара Маликан да свири пред 30 % от публиката за вече продадените маста!

В залите ще бъдат осигурени допълнителни разпоредители, за да помагат на публиката.

Молим за извинение за ситуацията, но се налага да се съобразяваме и налагаме извънредни правила в това извънредно положение.

Екип на БГ Саунд Стейдж

ПЛОВДИВ ЗАЛА С.И.²Л.А. – 17 май

От 18.00 часа:

Целите сектори P, L, C, D и от сектор E, само ред 1, 3, 5, 7

От 20.00 часа:

Целите сектори P1, M, B, A, A1 и от сектор Е, само ред 2, 4, 6, 8


Концертите на Ара Маликян, които трябваше да се проведат от 12 до 15 март се отлагат за месец май. Испанският цигулар ще изнесе 7 вместо 3 концерта заради спазване на противоепидемичните  мерки в залите, като ще свири три пъти в София, и по два във Варна и Пловдив.
Новите дати са 17 май 2021 г. – Пловдив, зала С.И.²Л.А., 18 и 19 май 2021г. – София, зала 1 на НДК, 20 май 2021г. – Варна, ДКЦ.
България се намира в извънредна епидемична обстановка до 30.04.2021 г., а съгласно заповед на здравния министър от 25.11.2020 г. е забранено провеждането на сценични прояви и концерти, които остават последният сектор, за който важат ограниченията за функциониране. Въпреки това, държавните оркестри и състави работят в противоречие със заповедта от 25.11.2020 г. В продължение на повече от месец, организаторът BG Sound Stage направи всичко възможно, отправяйки запитвания до всички отговорни институции – Министерство на здравеопазването, Министерство на културата, РЗИ, и други, с молба да бъде разрешено провеждането на концертите на Ара Маликян у нас при спазване на капацитет от 30 % и всички мерки. За съжаление, без резултат.
Беше получен отговор от министъра на културата Боил Банов, в което се казва, че разпорежданията на здравния министър трябва да се спазват и нарушителите подлежат на санкции.
Закупените билети за концертите на Ара Маликян важат за новите дати без презаверка, в съответствие с обявените в интернет страницата на организатора Правила и условия.
Скоро ще бъде съобщена конкретна информация за разпределението на билетите по дни и часове за съответните зали.

BG Sound Stage
......................................................................................................................

Прочутият музикант се завръща с ново шоу „Royal Garage Tour” в Пловдив

Виртуозът на цигулката, харизматичният музикант, интерпретатор и композитор Ара Маликян идва у нас през май 2021г.

Испанският цигулар се завръща с нов спектакъл “Royal Garagе Tour”, част от световното му турне, което преминава през най-големите зали и площади на Европа, САЩ и Латинска Америка. Концертът му в Пловдив ще е на 17 май 2021 в Зала С.И.²Л.А.

С новото си мащабно, цветно и еклектично шоу “Royal Garage Tour”, Ара представя последния си 26-ти албум Royal Garage, излязал тази година. Емоционално пътешествие из най-разнообразни стилове, жанрове и музикални култури по света, придружили кариерата на големия музикант. В обиколката из „музикалните подземия” Ара си колаборира с емблематични световни изпълнители, записали гласовете си в неговия албум – арменеца Серж Танкян, аржентинеца Андрес Каламаро, испанския рок идол Енрике Бънбъри, италианеца Франко Батиато и рапъра Kase. O.


Ара Маликян е испански цигулар от ливански произход и арменски корени. Роден през 1968 г., живее в Испания. Има 40 издадени албума, собствен оркестър и над 100 000 продадени копия на „Годишните времена” на Вавалди. Първи цигулар на испанската кралица и провъзгласен за цигулар № 1 на Испания. С последното си турне „Невероятното пътешествие на една цигулка” Ара премина през най-престижните музикални сцени на световни столици - Париж, Лондон, Рим, Москва, Буенос Айрес, Мексико Сити, Хонконг, Истанбул..…Мина и през София и Варна, където  зашемети публиката с мощната си енергия и остави след себе си хиляди вдъхновени фенове.

Елате да се разходим из “музикалните гаражи” на света, водени от Ара Маликян –  на 15 март в Пловдив. Организатор е компания BG Sound Stage.
Билети можете да намерите на касата на Eventim в Комплекс С.И.²Л.А, както и в мрежата на Eventim в цялата страна: https://www.eventim.bg/bg/bileti/ara-malikian-plovdiv-kompleks-sila-1093849/performance.html