Концерт на Деси Добрева 25.11 - ОТМЕНЕН

Уважаеми клиенти,

На 19.11.2020 в 12:53. получихме следното съобщение от организаторите на Пълдин Етно фест - Концерт на Деси Добрева и Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, ТОП АРТИСТ АРТ ЕООД:

“Уважаеми приятели,

С оглед на сложната епидемиологична ситуация в страната, заболяването на част от музикантите, наложените забрани за провеждане на многолюдни събития, и притесненията на мнозина да присъстват на групови събирания, с голямо съжаление обявяваме, че планираните за 25.11.2020 концерт на Деси Добрева и 26.11.2020 концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени няма да се състоят.

Билетите може да върнете в ИВЕНТИМ.

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА РАЗБИРАНЕТО ,ПАЗЕТЕ СЕ И ДО СКОРО!”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 19.01.2021..................................................................................................

За нас е истинско удоволствие за втори пореден път да посрещнем прекрасната Деси Добрева.  
На сцената ще се развихри истинска музикална фиеста и неповторима емоция директно от сърцето на огнената стихия с ангелски глас - ДЕСИ ДОБРЕВА. На 25 Ноември Деси ще пее с колегите си от Лудо-младо бенд и танцова формация Гераците. "Пее ми се, играе ми се", сподели певицата. Ангелският глас на българската етно музика се готви за срещата със своите почитатели с огромно нетърпение. „Да отворим сърцата си“ е посланието на певицата, която заедно с танцови и инструментални формации ще стопли душите на зрителите. "Очакваме го с голямо нетърпение. Всеки ден репетираме. Ще има от всичко и много танци, и много музика, ще има радост, и сълзи, убедена съм, една взривоопасна смес. Самата аз гледам така да правя програмата, че като изляза на сцената мен да зареди, аз да изгоря, да дам своя огън на публиката!"

Музикалното събитие обещава пъстър букет от български красиви песни, изпълнени с магичния глас на Деси и дяволската стихия на кръшни танцьори в едно на сцената - завладяваща емоция, от която имаме нужда всички. 

Песни като „Катерино, моме“, „Джоре дос“, „Песен на Червената шапчица“ и „Тъпан реге“ станали емблематични за двете десетилетия, в които Деси Добрева е на сцена, ще прозвучат на концерта й. Публиката ще чуе и най-новата песен на изпълнителката „Гиздава“ към филма на Мариус Куркински „Засукан свят“.
Билети можете да намерите на касата на Eventim в Комплекс С.И.²Л.А., както и в цялата мрежа или онлайн : ТУК