Концерт на Деси Добрева 25.11

За нас е истинско удоволствие за втори пореден път да посрещнем прекрасната Деси Добрева.  
На сцената ще се развихри истинска музикална фиеста и неповторима емоция директно от сърцето на огнената стихия с ангелски глас - ДЕСИ ДОБРЕВА. На 25 Ноември Деси ще пее с колегите си от Лудо-младо бенд и танцова формация Гераците. "Пее ми се, играе ми се", сподели певицата. Ангелският глас на българската етно музика се готви за срещата със своите почитатели с огромно нетърпение. „Да отворим сърцата си“ е посланието на певицата, която заедно с танцови и инструментални формации ще стопли душите на зрителите. "Очакваме го с голямо нетърпение. Всеки ден репетираме. Ще има от всичко и много танци, и много музика, ще има радост, и сълзи, убедена съм, една взривоопасна смес. Самата аз гледам така да правя програмата, че като изляза на сцената мен да зареди, аз да изгоря, да дам своя огън на публиката!"

Музикалното събитие обещава пъстър букет от български красиви песни, изпълнени с магичния глас на Деси и дяволската стихия на кръшни танцьори в едно на сцената - завладяваща емоция, от която имаме нужда всички. 

Песни като „Катерино, моме“, „Джоре дос“, „Песен на Червената шапчица“ и „Тъпан реге“ станали емблематични за двете десетилетия, в които Деси Добрева е на сцена, ще прозвучат на концерта й. Публиката ще чуе и най-новата песен на изпълнителката „Гиздава“ към филма на Мариус Куркински „Засукан свят“.
Билети можете да намерите на касата на Eventim в Комплекс С.И.²Л.А., както и в цялата мрежа или онлайн : ТУК