MYWELLNESS

Представяме ви и за първи път в България платформата Mywellness, създадена и разработена от Techno Gym.
Mywellness е първата отворена платформа в бранша, базирана на облак, която позволява на членовете да имат достъп до данните за физически упражнения и начин на живот навсякъде, по всяко време. Клиентите могат лесно да споделят лични данни за физическата активност и здравето си от любимите си приложения.
С персоналната lifestyle coaching система, потребителите могат да поддържат връзка с треньорите си дори когато са далеч от фитнес залата.
Потребителите получават персонализирани планове за обучение, мултимедийни развлечения, докато тренират и се мотивират чрез фитнес треньорa си, независимо от местоположението си.Има няколко начина да настроите своя акаунт:


1. У дома:
Можете да създадете акаунт на www.mywellness.com и да следвате инструкциите.

2. Във фитнес залата:
Можете да създадете профил, като следвате инструкциите на кардио машините.


След като настроите профила си, можете да влезете в машина по два начина: имейл адрес и парола или с помощта на QR скенер.


Можете да изтеглите приложението mywellness за вашия смартфон (на iPhone и Android устройства) и да използвате приложението, за да регистрирате активност и да влезете в машини.


Mywellness поддържа приложения за фитнес като Mapmyfitness и Run Keeper, така че ако се движите извън вас, можете автоматично да синхронизирате тази дейност с профила си в Mywellness.


Можете също така да добавите упражнения към друго оборудване (например преса за крака, 10 повторения, 2 набори).