Оздравителна гимнастика за гръбнак и стави по системата на Норбеков

Оздравителната гимнастика за гръбначния стълб и стави по Системата на Норбеков е един от пътищата, по които вървите, за да се избавите от заболяванията си.
Известно е, че с всяка година състоянието на гръбначния стълб се влошава, а нали точно това поставя началото на физическото стареене. Затова възстановяването на гъвкавостта на гръбнака и ставите е задача от първостепенна важност.
Упражнения за гръбнака и крайниците са част от оздравителна система на Норбеков и повлияват положително не само на опорно-двигателния апарат, а на цялото тялото, в това число на вътрешните органи, ендокринната система и нервната система.
Това е комплекс от упражнения, който укрепва гръбначния стълб, раздвижва ставите и подобрява общото състояние на здраве. Посредством регулярното изпълнение на упражненията с положителен емоционален настрой се повишава тонусът на целия организъм и се усеща прилив на жизнена сила.
Гимнастиката на Норбекова идеално подхожда и за възрастни, и за деца.
Гъвкавостта и благополучието на гръбнака може да се възстанови във всяка възраст. Разбира се, за това е важно вашето желание и упорита работа върху себе си. Само тогава можете да разчитате на пълно възстановяване.

Цени

 

Еднократно посещение Flow*
7 лв

Пакет **
1 месец 3 месеца 6 месеца 1 година
Групови занимания 60 лв 160 лв 300 лв 500 лв
Фитнес и Групови занимния 70 лв
190 лв
360 лв
670 лв
Спа и Групови занимания 70 лв 190 лв 360 лв 670 лв
Фитнес, Спа и Групови занимания 100 лв 270 лв 510 лв 960 лв
ВИП
(Фитнес, СПА, Басейн, Групови занимания и Паркинг)1500 лв.
включен паркинг 50 часа 150 часа 300 часа 600 часа


* Изисква се депозит 10 лв за картата за достъп, който се възстановява след тренировката при връщане на картата.
** 10 лв депозит за карта или гривна при първоначален абонамент  - възстановява се, ако решите да не подновявате абонамента си и върнете клиентската си карта/гривна