Народни танци - нова група за начинаещи

Магията на българския фолклор - магия съхранила древния дух по нашите земи, магия, която ни е запазила като народ през бурните дни на хилядолетната ни история. И ако казват, че в своите песни и танци всеки народ влагал душата си, то в танците нашият народ е вложил и сърцето си!
Докоснете се до магията на българските народни танци, като се включите в първата тренировка на новата ни група за начинаещи - 17 Септември от 17:30 часа.
Първата тренировка е безплатна за всички желаещи!
Народните танци освен че ще ви заредят с положителни емоции, ще ви помогнат да подобрите и общото си здравословно състояние - те действат благоприятно върху опорно-двигателния апарат, извайват стройна фигура, осигуряват добрата координация на движенията, пораждат любов към красивото и изящното, пробуждат естетически вкус.
-------------------------------------
За нашия треньор - Цветослав Костов: танцьор-артист и преподавател по български народни танци. Завършил е НУТИ, специалност Български танци. По-късно завършва и АМТИИ, гр. Пловдив, катедра Българска Народна Хореография – „Хореограф-педагог“. В момента е артист-балетист във фолклорен ансамбъл „Тракия“, Пловдив.
За последните 14 години в професионалните танци е участвал в стотици мероприятия, фестивали, конкурси, концерти и др., във всички краища на България, както и в много Европейски държави. С преподаване се занимава вече десет години.