Ronni Romero and Intelligent Music Project 25.05.2021

Новата музикална година започва с обнадеждаващи новини за рок феновете. All-star формацията Intelligent Music Project с лийд вокалист Ronnie Romero се подготвя за предстоящо турне на Балканите в подкрепа на очаквания нов албум The Creation на д-р Милен Врабевски – автор и продуцент на проекта.  Плановете са концертната обиколка да започне в края на май и да мине през Солун, Букурещ, София, Пловдив, Варна, Бургас.

Като специални гости в пролетното турне на IMP с Ronnie Romero ще участват забележителните John Payne (eкс-ASIA) и Bobby Rondinelli (Rainbow, Black Sabbath). Двамата световни музиканти са сред звездите от предстоящия шести студиен албум на д-р Врабевски, който ще излезе в края на март. В него отново ще чуем и вокалите на Carl Sentance (Nazareth) и Richard Grisman (River Hounds).

John Payne е записвал и в предишните албуми на IMP. Бившият вокалист и басист на ASIA от 1991-до 2006-та, има участие в третия албум Touching The Divine (2015), заедно със Simon Phillips, Joseph Williams, Nathan East и Tim Pears. Той се включи като певец и в следващите проекти на д-р Врабевски – Sorcery Inside (2018) и Life Motion (2020).

В предстоящия шести албум The Creation новите звезди на борда са барабанистите Bobby Rondinelli и Todd Sucherman от Styx. Rondinelli, който е бил част от Rainbow и Black Sabbat, е потвърдил участието си в предстоящото турне в подкрепа на новата продукция.

Билети можете да намерите на касата на Eventim в Комплекс С.И.²Л.А, както и в мрежата на Eventim в цялата страна: https://www.eventim.bg/bg/bileti/intelligent-music-project-plovdiv-kompleks-s-i-l-a-1226152/performance.html