Йога практика с Ищар и Мария Папаянопол

Скъпи приятели, имаме удоволствието отново да посрещнем в Пловдив световната музикална звезда Ищар за грандиозен концерт. Тя притежава магнетичен талант и неподправен артистизъм, но също като мнозина от нас е запленена по йога и медитативни практики. Ще имаме невероятната възможност да споделим заедно с нея едно пространство, една йога практика, едно пътешествие към света на йога и нейната музиката.
Ние с Ищар те каним да споделим ЗаЕдно силата си в това пътешествие, което може да те отведе навсякъде, където пожелаеш. Ищар ще откликне сърдечно на всички участници в йога кръга, да си направят снимка с нея или да получат автографи след приключване на практиката!
Водещ йога инструктор: Мария Папаянопол.
„Силата на кръга“ - ще бъде виняса час, в който ще се потопим дълбоко в символиката за единство, безкрайност и висше съвършенство, вдъхновено от песента на Ищар - „Не забравям нищо“. Съчетанието на плавни и флуидни движения с дълбоко разтягащи пози ще подействат на тялото ни като балсам. Дъхът ще ни води, сетивата ни ще бъдат изпълнени с музика, цветове и картини, а тялото ни ще бъде нашия храм – за молитва и свещенодействие. Кръгът представлява Вселената, раждането, прераждането, животът, слънцето, луната, земята, плодородието, силата на жената, безкрайността, женствеността, хармонията, вечната любов, равенството, кръгът е защита.

Присъединете се към нас на 23 ноември (петък) от 18:30 до 20:00 часа в спортната зала на Комплекс С.И.²Л.А.
Препоръка: Бъдете с удобно облекло поне 20 мин. преди започването на практиката, носете си лична йога постелка. Програмата е подходяща за всички нива на практикуващи, дори и за напълно начинаещи.
Вход: 25 лв.
Местата са ограничени и ви се гарантират с предварително записване! Може да закупите билет от Рецепцията на Комплекс С.И.²Л.А. или по банков път на сметка: BG56 UNCR 7630 1076 8800 40

За информация и резервация на билети: 032/240130 или 0878 191 919
Водещ йога инструктор: Мария Папаянопол
Сертифициран йога преподавател към Българска Федерация по йога и йога за деца и родители към UK Yoga Alliance – Rainbow Kids Yoga . Води класове по хатха йога, виняса флоу йога, йога за гърба, йога нидра и йога за деца.   Участник в многобройни мероприятия, изяви, фестивали  с цел популяризирането на йога в училищата и йога в живота ни.  За първи път йога се разкрива пред  нея  през 2008, по време на едно пътуване до остров Бали, но първите ѝ задълбочени срещи и практики започват от 2011 година. Интересът ѝ към необятния свят на йога я отвежда до различни обучения и семинари за личностно развитие и себеопознаване в България и по света Индия, Бали, Холандия.    Преминава през многобройни майсторски класове и тренинги с цел придобиване на задълбочено познание на различни стилове и школи: Evolution of Vinyasa & Prana Mandala Vinyasa  to  Samudra Global School for Living Yoga lead by  Shiva Rea – Netherlands,     Vyayam Yoga  (The art of Dynamic breathing) to  Yogalaya Rishikesh –India , Dynamic meditations  - OSHO International Meditation Center – India,  Shakti tantra&Dinamic Meditation wit – Bali,  BYF – Mantra yoga for health and harmony – Bulgaria
„ЙОГА ЗА МЕН Е…Безкрайно пътешествие. Пътешествие към истинската ми същност, към забравени  мечти, към светлината.  Йога е моя начин да задавам въпроси и намирам отговори.  Йога е пътя, който избрах да се издигам ежедневно над невъзможността да контролирам обстоятелствата,  но да възпитавам себе си в различно отношение към света.“ 

Гост: Ищар
Родена в Израел, избрала да живее и твори във Франция,  говори и пее на арабски, иврит, френски, испански, български, руски и английски, както и марокански. Тя е съвременното олицетворение на мултинационалната вълна както в музиката така и в общуването и живота. Ищар започва да пее още на 14 години.  Въпреки че истинското ѝ име е Ети Зах, избира името Ищар месопотамската богиня на любовта и войната, защото нейната баба я наричала Естер, но заради египетския ѝ акцент звучало като Ищар.  Вплита в своята дискография песни, повлияни от различните източни култури - модерно денс звучене с традиционни ориенталски мелодии и фламенко ритми, характерни за европейското и африканското Средиземноморие. Песните и са доказани хитове – смесица от различни култури и религии.  С концерти над 20 държави и четири континента, тя лесно си спечелва стотици хиляди фенове с невероятната си харизматичност, чар , талант и профисионизъм . Искрената и чиста акустика  на  посланията, който носят песните и   са „врата“ към  път, който човек сам си избира да извърви за да намери себе си. Талантлива и магнетична, обичана и призната за Кралица на етномузиката такава ще можем да я видим и в Пловдив.