Адреналин

Игри за адреналин

Катапулт

Това е определено адреналинна игра. Участникът е обезопасен с подвесна система /сбруя/. От свода на залата се спуска бънджи ластик. Същият се закача към застопорения посредством система GRI-GRI2 участник за пода. Следва опъване на бънджи въжето и освобождаването му. Резултатът е спиращ дъха катапулт, пропадане, издигане. И отново, и отново.

 

 

 

 

Махалото

Игра със силно изразен адреналинен характер, С помощта на 10-метрово въже, закачено с единия си край към свода на игралната зала, се изпълнява скок от височина 8 метра. Получава се мах с амплитуда 20м и постигане на невероятно ускорение. Усещането е страховито, но носи голямо удовлетворение, както е нестихващо желание да изпиташ това смесено чувство отново и отново.


 

 

 

 

Sky Way

Състезателят е обезопасен с подвесна система. С помощта на система за катерене по въже, състояща се от GRI-GRI2,  ръкохватка и ролка, той ще   трябва да се изкачва по вертикално въже. Победителят се определя по постигнатия метраж за определено време.

 

 

 

 

Тролей

Играта е с определено адреналинен характер. Участникът е обезопасен с подвесна система и се спуска от височина 8 метра по две наклонени стоманени въжета  с помощта на две ролки.

 

 

 

 

Батут

Играта е със занимателен характер.