Хамам

Хамамът е следващото място, където върху затоплено мраморно легло, под вещите ръце на терапевтите, можете да релаксирате и да освободите кожата си от натрупаните мъртви клетки и токсини, с традиционната ориенталска процедура Кесе /Хамам/. Процедурата продължава с пенен масаж. Парата с аромат на билки подпомага възстановителните процеси на организма, а топлината на леглото релаксира мускули и съзнание.
В турската баня може да се изпълни и пилинг на тяло, с различни видове скраб - с по-фини или по-едри частици, на базата на морска сол или захар. След ексфолирането на мъртвите клетки, кожата остава копринено нежна и мека, а  процедурата може да завърши с нанасяне на хидратиращ лосион за тяло с розова вода или с натурално био олио и масаж.

Шоколадовата терапия стана задължителна процедура за всеки Спа център, а ефектите, които се постигат с нея, са многобройни, но удоволствието от потапянето в какаовото изкушение е на първо място. Процедурата се изпълнява с екстракт от какао и целта й е да помогне на кожата да продължава да изглежда млада и в отлично състояние. Какаото има свойства, които забавят стареенето на кожата. Масажът с шоколад стимулира производството на ендорфин - „хормон на щастието“.

България изобилства на лечебни извори и кал, затова ние предлагаме специална калотерaпия, при която се смесват различни видове кал, доказали своя лечебен ефект не само срещу всякакви проблеми в опорно-двигателния апарат, но и като незаменимо козметично средство, което стяга кожата, изравнява тена и премахва умората.

Виж всички предлагани процедури


Пакетни услуги

 

Пакет Период 1 месец 3 месеца 6 месеца 1 година
СПА 07:00 - 16:00 30 лв. 80 лв. 150 лв. 280 лв.
целодневно 40 лв. 110 лв. 200 лв. 380 лв.
Фитнес и СПА 07:00 - 16:00 60 лв. 160 лв. 300 лв. 500 лв.
целодневно 70 лв. 190 лв. 350 лв. 600 лв.
Басейн
(Фитнес и СПА)
целодневно 180 лв. 520 лв. 970 лв. 1300 лв.
Фитнес, Спа и Групови занимания целодневно 100 лв.


ВИП
(Фитнес, СПА, Басейн, Групови занимания и Паркинг)
неограничено


1500 лв.
Басейн и СПА дневна (7:00-16:00ч.) 120 лв
целодневна 160 лв. 430 лв. 860 лв. 1150 лв.
Басейн за деца
(между 3 и 14 години)
целодневно 100 лв. 260 лв. 520 лв. 690 лв.
Еднократен депозит за клиентска карта/гривна* 10 лв
включен паркинг
50 часа 150 часа 300 часа 600 часа


* 10 лв депозит за карта или гривна при първоначален абонамент  - възстановява се, ако решите да не подновявате абонамента си и върнете клиентската си карта/гривна

Еднократни посещения

  • Еднократно посещение (включва фитнес, спа и басейн) - 25 лв
  • За деца до 3 годишна възраст - безплатно
  • За деца между 3 и 14 години - 6 лв

Други услуги

  • Ползване на хавлия - 2 лв
  • Почасово паркиране - 2 лв на час
  • Ползване на детски кът - 3 лв на час

SPA Етикет

SPA Центърът е място на спокойствие и отмора. Уважавайте тишината и уединението на другите ни гости като разговаряте на невисок тон или се наслаждавате на тишината.

Влизането в  SPA центъра е задължително с:
- чисти джапанки;
- хавлии, които се използват за съоръженията и басейните;
- шапки за всички басейни;
- не се допуска внасяне на стъкло, алкохол, кафе, чай и храна.
- не се допускат  в съоръженията масла, кафе, козметични продукти и мед
Може да си закупите от нашата SPA рецепция шапки, джапанки и очила, ако нямате налични при ползването на SPA центъра.

Резервации
Направете своята  SPA резервация предварително за да се уверите, че желаната терапия и терапевт ще бъдат свободни за Вас.
Разговорът със служителя на  SPA рецепция  ще Ви е от полза при избирането на терапия. За нашите служители винаги ще е удоволствие да съставят заедно с Вас вашата незабравима  SPA програма. 032/ 240 130

Анулиране на терапии
Ако Ви се налага да закъснеете, да промените часа си или да го анулирате, уважете персонала и ги уведомете навреме. За нас има значение!  
Терапиите, които избирате, са запазени специално за Вас. За терапия, отменена 2 часа преди започването ѝ, не се заплаща неустойка.
При анулиране на резервация преди процедурата, се заплаща 30 лв неустойка.

Продължителност на терапиите
Препоръчваме Ви да бъдете на  SPA рецепция 5 минути преди започването на вашата терапия. Закъснявайки за Вашата терапия, Вие съкращавате нейната ефективност и Вашето удоволствие. Вашата процедура ще свърши навреме, без да се ощетява следващият клиент.

Лични предпочитания
Не се притеснявайте да кажете на терапевта си ако натискът е недостатъчен или прекалено силен. Изказвайте предпочитанията си и задавайте въпроси за това, което Ви интересува. Не се колебайте да участвате при избора си на терапевт. Когато правите резервация, може да изразите предпочитание.