Спа процедури и терапии

Тук можете да повишите личното си ниво на комфорт като ползвате услугите на нашите спа-терапевти, доказали своя професионализъм както у нас, така и извън пределите на страната ни. Комбинирането на висококачествена козметика с различни масажни методи, прилагането на селектирани специално за вас средства за редуциране на стреса, ще ви накара да забравите света отвън и ще се отдадете на удоволствието да отпуснете сетивата и ума си и да се насладите на спокойствието от процедурата.

Класически масаж

Един от най-разпространените масажи, практикувани от Древността, е класическият масаж. Известен още като шведски масаж, този метод включва манипулиране на тъканите чрез движения с ръце. Целта на масажа е да се подобри кръвообращението.
Частичен масаж: 30 мин – 23 лв;   Масаж цяло тяло: 50 мин – 42 лв.

Лимфен дренаж

Лимфодренажният масаж е изключително мощно средство за премахване  на отоците в крайниците. Специални техники, съчетани с изцеждащи похвати, които стимулират естествената циркулация на лимфата в тялото.
40 мин. – 42 лв.

Спортен масаж

Комбинирани масажни техники, съчетани със стречинг, помагат на активно спортуващите да подготвят телата си преди спортни занимания или да се възстановят след спортно натоварване.  Целта на спортния масаж е да премахне  напрежението в мускулите и да подобри гъвкавостта на сухожилията.
45 мин. – 50 лв.

Ароматерапевтичен масаж

Лек отпускащ масаж, който регулира потока енергия в тялото и отнема напрежението в сетивата и мускулатурата. Използват се 100 % есенциални масла.
60 мин. – 53 лв.

Антицелулитен масаж

Чрез този масаж се цели нормалната циркулация на кръвта и лимфата, което облекчава отделянето на натрупаните в мастните клетки излишни течности в тялото. Постига се стягащ и абсорбиращ ефект.
40 мин. – 42 лв.

Пинда сведа масаж

Древната индийска наука за Аюрведа е вековна оздравителна система, която възстановява ума, тялото и душата. Билковите масла и памучните билкови торбички са предназначени да подхранват телесните тъкани и да осигуряват премахването на стреса от забързания начин на живот. Насладете се, на тази вълшебна процедура - Пинда Сведа.
Гръб, ръце и глава: 30 мин. – 35 лв. / Цяло тяло: 60 мин. – 60 лв.

Пилинг на тяло

Подхранващ пилинг с органична кафява захар и  релаксиращ масаж с лимонена трева. Качеството на естествените захари почистват кожата и придават кадифен блясък. След прилагането на лимонената трева, кожата е подхранена и овлажнена.
30 мин. – 40 лв.

SPA Терапия за тяло „Здраве от природата“

Хомогенна смес от естествена лиманна кал се нанася върху цялото тяло и се изпича за 10 мин. на инфрачервени лампи.
Маската стяга кожата на тялото, стимулира кръвообращението, предпазва я от образуване на стрии, оказва антистресово въздействие. При отмиването ѝ се образува пилинг. За завършек на терапията се използва натурално арганово масло с екстракт от кафе. Подхранва, регенерира и хидратира кожата, прави я еластична, мека и удължава живота ѝ.
50 мин. - 40 лв.

Хамам

Ориенталски пилинг кесе,  магическо пътуване към тайните на Ориента  за съвършено чиста кожа. Спа терапевт ще почисти вашата кожа с помощта  на копринена ръкавица. След това, с масажни  движения с  пяна от натурални сапуни, ще я направи мека като коприна. Едно незабравимо преживяване от Ориента.
45 мин. – 50 лв.

Шоколадова терапия

Релаксиращ спа ритуал, носещ щастие и хармония. Насладете се на кожа, мека като кадифе. Процедурата се изпълнява с екстракт от какао и целта й е да помогне на кожата да продължава да изглежда млада и в отлично състояние. Какаото има свойства, които забавят стареенето на кожата. Масажът с шоколад стимулира производството на ендорфин - „хормон на щастието“.
60 мин. – 60 лв.

Масаж на ходила

Древна азиатска терапия, обработват се всички точки намиращи се на ходилата, които отговарят на органите на нашето тяло. Тази специфична техника спомага тялото и ума да  достигат до дълбока отпускаща релаксация.
30 мин. – 30 лв.

Масаж на лице и глава

Прецизна стимулация на кожата посредством специфични масажни техники позволява на клетките  да усвоят натуралните природни продукти, с което се увеличава еластичността на съединително - тъканните влакна и разнася отоците, хидратира и подхранва кожата. Масажът се прилага върху лицето, шията, деколтето и главата.
30 мин. – 32 лв.

Масажи и Спа процедури

 • Класически масаж - 50 мин / 42 лв
 • Частичен масаж - 30 мин / 23 лв
 • Масажна яка - 20 мин / 20 лв
 • Спортен масаж - 45 мин / 50 лв
 • Антицелулитен масаж - 40 мин / 42 лв
 • Ароматерапия - 60 мин / 53 лв
 • Масаж на лице и глава - 30 мин / 32 лв
 • Масаж на ходила - 30 мин / 30 лв
 • Лимфен дренаж - 40 мин / 42 лв
 • Хамам - 45 мин / 50 лв
 • Пилинг на тяло - 30 мин / 40 лв
 • Пинда Сведа /цяло тяло/ - 60 мин / 60 лв
 • Шоколадова терапия - 60 мин / 60 лв
 • Здраве от природата/ Кална терапия - 50 мин / 40 лв

 

Еднократни посещения

 • Почасово паркиране - 2 лв. на час
 • Ползване на детски кът - 3 лв. на час

SPA Етикет

SPA Центърът е място на спокойствие и отмора. Уважавайте тишината и уединението на другите ни гости като разговаряте на невисок тон или се наслаждавате на тишината.

Влизането в  SPA центъра е задължително с:
- чисти джапанки;
- хавлии, които се използват за съоръженията и басейните;
- шапки за всички басейни;
- не се допуска внасяне на стъкло, алкохол, кафе, чай и храна.
- не се допускат  в съоръженията масла, кафе, козметични продукти и мед
Може да си закупите от нашата SPA рецепция шапки, джапанки и очила, ако нямате налични при ползването на SPA центъра.

Резервации
Направете своята  SPA резервация предварително за да се уверите, че желаната терапия и терапевт ще бъдат свободни за Вас.
Разговорът със служителя на  SPA рецепция  ще Ви е от полза при избирането на терапия. За нашите служители винаги ще е удоволствие да съставят заедно с Вас вашата незабравима  SPA програма. 032/ 240 130

Анулиране на терапии
Ако Ви се налага да закъснеете, да промените часа си или да го анулирате, уважете персонала и ги уведомете навреме. За нас има значение!  
Терапиите, които избирате, са запазени специално за Вас. За терапия, отменена 2 часа преди започването ѝ, не се заплаща неустойка.
При анулиране на резервация преди процедурата, се заплаща 30 лв неустойка.

Продължителност на терапиите
Препоръчваме Ви да бъдете на  SPA рецепция 5 минути преди започването на вашата терапия. Закъснявайки за Вашата терапия, Вие съкращавате нейната ефективност и Вашето удоволствие. Вашата процедура ще свърши навреме, без да се ощетява следващият клиент.

Лични предпочитания
Не се притеснявайте да кажете на терапевта си ако натискът е недостатъчен или прекалено силен. Изказвайте предпочитанията си и задавайте въпроси за това, което Ви интересува. Не се колебайте да участвате при избора си на терапевт. Когато правите резервация, може да изразите предпочитание.